logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Trandafiri roz

Dorești să creezi o surpriză de neuitat? Comandă acum un buchet de trandafiri roz din florăria online Didi Flori. Noi vă propunem atât trandafiri roz în nuanțe pale, deschise și gingașe, cât și în nuanțe aprinse, curajoase. Specialiștii noștri creează combinații deosebite din aceste flori splendide.

Trandafirul roz are o semnificație aparte –el simbolizează fericire și eleganță. Frumusețea unui buchet din trandafiri roz este incomparabilă și cu siguranță, va surprinde persoana apropiată. Buchetele de trandafiri în culoarea roz sunt unele din cele mai solicitate, în special pentru sărbătorile romantice. De asemenea, ele sunt foarte des oferite la început de relație, deoarece sunt asociate cu puritatea.

Ce sentimente transmit trandafirii roz?

Se consideră că trandafirii roz transmit sentimente puternice, care depind de nuanța florilor. Trandafirii roz pal marchează afecțiunea, grația, blândețea emoțiilor și a sentimentelor. Pe când trandafirii roz aprins transmit sentimente profunde de recunoștință și respect.

Dacă acestea sunt sentimentele pe care dorești să le exprimi, nu ezita și alege un buchet de trandafiri roz! Aceste flori sunt renumite prin rezistența și prospețimea lor. Mai mult decât atât, ele au un parfum deosebit, care completează imaginea lor elegantă.

Comandă acum buchete de trandafiri roz din florăria online Didi Flori. Accesează asortimentul larg din catalogul nostru online și alege varianta ideală. Beneficiază de un preț accesibil și livrare rapidă în București. Contactează-ne!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București