Buchete de trandafiri in Bucuresti

Cauti surpriza ideala pentru persoana iubita sau doresti sa-ti completezi cadoul la un buchet superb? Noi avem cel mai bun asortiment trandafiri de vanzare cu livrare gratuita in Bucuresti. Comanda acum cu livrare buchet cu flori trandafiri la floraria online Didi Flori si creeaza un moment de neuitat. Echipa noastra profesionista va asigura colectarea unor buchete frumoase din trandafiri si cu livrare in Bucuresti, cumpara buchet de la noi si ne va ajuta sa va rugam persoana pe care o iubesti. Va oferim sa cumparati compozitii cu trandafiri naturali de la noi la un pret bun in Bucuresti, avem cea mai larga gama de buchet.

Calitate garantata –comanda trandafiri proaspeti,cu calitate superioara si livrare rapid.

De ce sa alegeti anume de trandafiri?

  • Trandafirul este cea mai romantica floare. Fie acesta o parte din buchete sau intr-o singura unitate, cu siguranta va reusi sa transmita sentimentele dumneavoastra puternice, deoarece este mereu asociat cu dragostea si respectul.
  • Trandafirii sunt cele mai parfumate flori, utilizate adesea in parfumuri. Oare cine nu s-ar bucura de aroma lor placuta?
  • Trandafirii se gasesc in orice culoare, cu mici exceptii. In floraria Didi Flori gasiti buchete cu fire de trandafiri frumoase albi, roz, multicolori, albastri, portocalii, galbeni.

  • Buchetele de trandafiri pot fi de diferite dimensiuni. Aceste flori se gasesc chiar si in versiune miniatura.
  • Trandafirii sunt flori clasice, potrvitie pentru orice ocazie si persoana.

  • Ulterior, petalele de trandafir buchetar pot fi utilizate in scop decorativ.

Comanda online cele mai frumoase buchete in Bucuresti, cu livrare gratuita din floraria Didi Flori! Buchet trandafiri cu comanda, cu livrare in Bucuresti. Tratam individual fiecare solicitare si livram florile in stare ideala. Contactati-ne pentru a obtine cel mai bun pret pentru trandafir dvs!

🌹Ce simbolizeaza trandafir ?

Chiar si o persoana care este departe de Florarie, cand este intrebata despre ce floare simbolizeaza dragostea, va raspunde imediat:desigur, un trandafir. Cu toate acestea, mirosul de trandafiri contribuie nu numai la aparitia unei dispozitii romantice, ci si la cresterea concentratiei mentale si la o solutie accelerata a sarcinilor profesionale si de uz casnic. Atunci cand alegeti trandafiri pentru un buchet, ar trebui sa fiti atenti la nuantele florilor. Deci, mugurii roz, alb si rosu reprezinta puritatea, sensibilitatea, fericirea si adoratia. Dar pentru a da, de exemplu, trandafiri rosii intunecate pentru o nunta nu merita, pentru ca in unele simboluri florale inseamna doliu.

Dar acesta nu este singurul loc in care au ales un trandafir. La sfarsitul secolului trecut, presedintele Ronald Reagan a proclamat trandafirul floarea nationala a Statelor Unite. Este important de mentionat ca fiecare stat are propriul sau simbol de flori, dar trandafirul a fost incredintat sa reprezinte intreaga tara:este cultivat in fiecare stat si pe fiecare coasta a acestei tari mari, locuitorii ii dedica Parade intregi, exprimand dragoste nationala.

🌈 Ce inseamna culoarea trandafirilor dintr-un buchet?

🤍 Trandafirii albi simbolizeaza armonie si puritate, simpatie, devotament si puritate. Dand trandafiri albi, par sa spui :" esti Azur si nevinovat, admir frumusetea ta virgina! Esti perfect, la fel ca aceste flori!»

Trandafirii rosii marcheaza dragostea adevarata, inflacarata. Parfumul trandafirilor rosii arata o dragoste profunda si pasionala. Ele sunt, de asemenea, date ca un semn de extaz si reverenta.

💗 Trandafirii roz pot fi dati rudelor, prietenilor, colegilor la locul de munca, in timp ce vorbesc de recunostinta. De asemenea, trandafirii roz pot fi dati unei fete necunoscute

💛 Trandafirii galbeni sunt uneori numiti un simbol al separarii, dar acest lucru nu este corect. Galbenul este un simbol al soarelui si al energiei productive, precum si al ingrijirii si sanatatii. Trandafirul galben are cele mai pozitive valori:prietenie, bucurie, fericire.

💙 Trandafirii albastri sunt crescuti printr-o metoda artificiala. Trandafirii albastri sunt prezentati oamenilor misteriosi, speciali si de neatins.

🧡 Trandafirii portocalii formuleaza cele mai bune urari. Aceasta este inspiratia si sentimentele arzatoare. Ele va vor ajuta sa-i spuneti iubitei voastre ca sunteti in puterea unui sentiment de iubire in stare de ebrietate. Trandafirii portocalii pot fi prezentati altor persoane, daca sunteti mandri de ei.

  Surprindeti-va pe cei dragi, dati-le buchete, aranjati surprize neasteptate. Pentru fete, un buchet de flori este plin de semnificatie colosala si semnificatie unica.

❓ Cum sa identificati trandafirii proaspeti ?

Prospetimea trandafirilor este indicata de urmatorii factori:

🌹 Culoare stralucitoare, uniforma a tulpinii si a frunzelor fara incluziuni maro sau rosii;

🌹 Muguri si sepale puternice, frumoase;

🌹 Absenta placii albe pe tulpini;

🌹 Absenta decorarii suplimentare a mugurilor, care este folosita de vanzatori pentru a distrage atentia cumparatorilor (autocolante, plase, arcuri etc.)

🏆 Cele mai populare buchete de trandafiri pentru iubitul tau ?

Buchet"Simplitate" – de la 125 RON

Compozitia"Sentimente dulci" – de la 401 RON

Buchet Lux in cutie din trandafiri – de la 817 RON

Urs din trandafiri rosii — de la 1029 RON

Trandafiri rosii si albi in cutie rotunda – de la 1089 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti