Buchete de trandafiri in Bucuresti

Cauti surpriza ideala pentru persoana iubita sau doresti sa-ti completezi cadoul la un buchet superb? Noi avem cel mai bun asortiment trandafiri de vanzare cu livrare gratuita in Bucuresti. Comanda acum cu livrare buchet cu flori trandafiri la floraria online Didi Flori si creeaza un moment de neuitat. Echipa noastra profesionista va asigura colectarea unor buchete frumoase din trandafiri si cu livrare in Bucuresti, cumpara buchet de la noi si ne va ajuta sa va rugam persoana pe care o iubesti. Va oferim sa cumparati compozitii cu trandafiri naturali de la noi la un pret bun in Bucuresti, avem cea mai larga gama de buchet.

Calitate garantata –comanda trandafiri proaspeti,cu calitate superioara si livrare rapid.

De ce sa alegeti anume de trandafiri?

  • Trandafirul este cea mai romantica floare. Fie acesta o parte din buchete sau intr-o singura unitate, cu siguranta va reusi sa transmita sentimentele dumneavoastra puternice, deoarece este mereu asociat cu dragostea si respectul.
  • Trandafirii sunt cele mai parfumate flori, utilizate adesea in parfumuri. Oare cine nu s-ar bucura de aroma lor placuta?
  • Trandafirii se gasesc in orice culoare, cu mici exceptii. In floraria Didi Flori gasiti buchete cu fire de trandafiri frumoase albi, roz, multicolori, albastri, portocalii, galbeni.

  • Buchetele de trandafiri pot fi de diferite dimensiuni. Aceste flori se gasesc chiar si in versiune miniatura.
  • Trandafirii sunt flori clasice, potrvitie pentru orice ocazie si persoana.

  • Ulterior, petalele de trandafir buchetar pot fi utilizate in scop decorativ.

Comanda online cele mai frumoase buchete in Bucuresti, cu livrare gratuita din floraria Didi Flori! Buchet trandafiri cu comanda, cu livrare in Bucuresti. Tratam individual fiecare solicitare si livram florile in stare ideala. Contactati-ne pentru a obtine cel mai bun pret pentru trandafir dvs!

🌹Ce simbolizeaza trandafir ?

Chiar și o persoană care este departe de Florărie, când este întrebată despre ce floare simbolizează dragostea, va răspunde imediat:desigur, un trandafir. Cu toate acestea, mirosul de trandafiri contribuie nu numai la apariția unei dispoziții romantice, ci și la creșterea concentrației mentale și la o soluție accelerată a sarcinilor profesionale și de uz casnic. Atunci când alegeți trandafiri pentru un buchet, ar trebui să fiți atenți la nuanțele florilor. Deci, mugurii roz, alb și roșu reprezintă puritatea, sensibilitatea, fericirea și adorația. Dar pentru a da, de exemplu, trandafiri roșii întunecate pentru o nuntă nu merită, pentru că în unele simboluri florale înseamnă doliu.

Dar acesta nu este singurul loc în care au ales un trandafir. La sfârșitul secolului trecut, președintele Ronald Reagan a proclamat trandafirul floarea națională a Statelor Unite. Este important de menționat că fiecare stat are propriul său simbol de flori, dar trandafirul a fost încredințat să reprezinte întreaga țară:este cultivat în fiecare stat și pe fiecare coastă a acestei țări mari, locuitorii îi dedică Parade întregi, exprimând dragoste națională.

🌈 Ce inseamna culoarea trandafirilor dintr-un buchet?

🤍 Trandafirii albi simbolizează armonie și puritate, simpatie, devotament și puritate. Dând trandafiri albi, par să spui :" ești Azur și nevinovat, admir frumusețea ta virgină! Ești perfect, la fel ca aceste flori!»

Trandafirii rosii marchează dragostea adevărată, înflăcărată. Parfumul trandafirilor roșii arată o dragoste profundă și pasională. Ele sunt, de asemenea, date ca un semn de extaz și reverență.

💗 Trandafirii roz pot fi dați rudelor, prietenilor, colegilor la locul de muncă, în timp ce vorbesc de recunoștință. De asemenea, trandafirii roz pot fi dați unei fete necunoscute

💛 Trandafirii galbeni sunt uneori numiți un simbol al separării, dar acest lucru nu este corect. Galbenul este un simbol al soarelui și al energiei productive, precum și al îngrijirii și sănătății. Trandafirul galben are cele mai pozitive valori:prietenie, bucurie, fericire.

💙 Trandafirii albastri sunt crescuți printr-o metodă artificială. Trandafirii albastri sunt prezentați oamenilor misterioși, speciali și de neatins.

🧡 Trandafirii portocalii formulează cele mai bune urări. Aceasta este inspirația și sentimentele arzătoare. Ele vă vor ajuta să-i spuneți iubitei voastre că sunteți în puterea unui sentiment de iubire în stare de ebrietate. Trandafirii portocalii pot fi prezentați altor persoane, dacă sunteți mândri de ei.

  Surprindeți-vă pe cei dragi, dați-le buchete, aranjați surprize neașteptate. Pentru fete, un buchet de flori este plin de semnificație colosală și semnificație unică.

❓ Cum sa identificati trandafirii proaspeti ?

Prospețimea trandafirilor este indicată de următorii factori:

🌹 Culoare strălucitoare, uniformă a tulpinii și a frunzelor fără incluziuni maro sau roșii;

🌹 Muguri și sepale puternice, frumoase;

🌹 Absența plăcii albe pe tulpini;

🌹 Absența decorării suplimentare a mugurilor, care este folosită de vânzători pentru a distrage atenția cumpărătorilor (autocolante, plase, arcuri etc.)

🏆 Cele mai populare buchete de trandafiri pentru iubitul tau ?

Buchet"Simplitate" – de la 125 RON

Compozitia"Sentimente dulci" – de la 401 RON

Buchet Lux in cutie din trandafiri – de la 817 RON

Urs din trandafiri rosii — de la 1029 RON

Trandafiri rosii si albi in cutie rotunda – de la 1089 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti