Urs de flori in Bucuresti

Urs din flori –cea mai romantica si neasteptata surpriza, la care viseaza inconstient orice domnisoara! Ursii din flori sunt o noua tendinta din lumea floristicii, care impresioneaza prin unicitatea si perfectiunea sa.

De ce ursii din flori se bucura de popularitate ?

Pentru ca reprezinta combinatia perfecta dintre frumusete si gingasie. Orice persoana devine sensibila in fata imaginii inocente de ursulet, create cu grija dintr-o diversitate de flori. Cadoul oferit va arata intr-atât de frumos si pur, incât o simpla privire spre acesta va reaminti de dragostea si admiratia pe care o manifestati.

Dupa cum ursuletul de plus este jucaria preferata a oricarui copil, cel de flori se va transforma preferatul domnisoarelor demne de iubire si respect. Oare ce ar putea fi mai frumos decât un cadou care se asociaza cu cea mai fericita perioada din viata unui om ?! O asemenea surpriza va rasfata din plin orice reprezentanta a sexului frumos, fie ca este vorba de o mica printesa sau de o domnisoara, doamna cu gusturi rafinate, care va resimti din nou o fericire copilareasca.

In catalogul nostru online veti descoperi un asortiment deosebit de urs din flori, din diferite flori, in mai multe nuante si dimensiuni cu livrare la domiciliu on Bucuresti. Aici veti gasi o varianta ideala pentru ocazia dumneavoastra, la pret accesibil.

Nu mai ezita sa apelezi la specialisti, comanda acum aranjamente florale online si beneficiaza de livrare in Bucuresti! Surpriza ideala va incânta destinatarul!

 

🎁 Cadou Original:un urs din trandafiri de sapun

Care sunt caracteristicile unui astfel de cadou drăguț și luminos?
🌹 Urșii nu sunt ușor de făcut:mai mult de 500 de flori dintr — un material special foamiran din care sunt lipite manual pe bază.
🐻 Greutatea absolută a produsului, în ciuda volumului vizual aparent.
🧸 Ursul nu se teme de îmbrățișări puternice și căderi accidentale și chiar îl puteți da unui copil.
🐼 Un astfel de cadou combină două semne de atenție care nu își pierd relevanța:este atât un urs drăguț, cât și o mare de flori în același timp.
Deși nimic nu poate înlocui sensibilitatea și aroma unei flori vii, dar un urs din trandafiri este capabil să-i placă pe cel iubit de mult timp!

🥳 Motive pentru a da un urs de trandafiri sau difirite flori

Acest cadou vă va servi ca o decorare interioară, va crea o atmosferă de confort și vă va aminti pe cel iubit de dragostea voastră. Trandafirii simbolizează dragostea și promisiunea, iar ursul este un simbol al încrederii și puterii în sentimentele tale.
Cu toate acestea, la ceva timp după apariția unor astfel de urși pe piață, au început să apară rapoarte că în China astfel de jucării sunt date mormântului decedatului și sunt un simbol al procesiunilor funerare. Să aflăm dacă urșii de trandafiri sunt doliu în istoria Chinei sau este un cadou romantic pentru a doua jumătate.

📜 Caracteristicile fabricării urșilor din flori artificiale

Procesul de fabricație al urșilor noștri nu este mai puțin unic decât ei înșiși. Fiecare urs este asamblat manual din 500-600 trandafiri 3D individuali. Asamblarea manuală vă permite să garantați absența golurilor, precum și rezistența structurii în sine, astfel încât ursul să nu se dezintegreze sub influența forțelor mecanice, de exemplu, poate fi ușor transportat într-un alt oraș și nici un singur trandafir nu va cădea din el.
Materialul din care sunt fabricate jucăriile este moale și plăcut la atingere și, cel mai important - absolut sigur, nu este capabil să dăuneze sănătății umane și este hipoalergenic. În plus, nu cedează deformării, nu se teme de schimbările de temperatură, umiditate și este extrem de ușor de îngrijit.

🏆 Pe lângă urșii din trandafiri de sapun, avem și trandafiri sau flori vii:

Urs din trandafiri rosii (vii) – de la 1029 RON

Ursul din trandafiri artificiale – 209 RON

Ursulet in gama de liliac – 875 RON

Aranjament floral"Ursul" – de la 589 RON

Ursulet din flori – 515 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti